
RICCARDO LUCQUE
zakladatel
Svou gastronomickou kariéru odstartoval v 16-ti letech. Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii, pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl také na nějakou dobu do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. O tři roky později otevřel svoji první restauraci Aromi v Mánesově ulici. Následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.


LEONHARD WENZEL
Šéfkuchař
Andrea Hrdličková
General manager hrdlickova@labottega.cz +420 608 240 871Ihned po studiu hotelové školy se Andrea vydala za prací do zahraničí. Zkušenosti nasbírala ve Španělsku, Švýcarsku a později i na Novém Zélandě. Po návratu se přesunula do Prahy a nastoupila do restaurace Pasta Fresca, kde působila deset let. Od září 2016 je součástí týmu La Bottega Linka na pozici manažerky.

jindřich cettl
managercettl@labottega.cz +420 603 164 956