PRAGUE CAVIAR WEEK MENU
PRAGUE CAVIAR WEEK 18. 6. - 27. 6. 2021 V CELÉ SÍTI RESTAURACÍ LA COLLEZIONE
Dopřejte si jedinečný gurmánský zážitek, který tu dlouho nebyl. Oslavte život a návrat do restaurací tím nejlepším, co je na trhu, specialitami
s kaviárem a Champagne. Síť italských restaurací La Collezione vás zve ve spolupráci s Pearla Caviar na Prague Caviar Week.
Lanýžové speciality u nás již milujete, teď je čas zamilovat si ty s kaviárem.
Předkrm / Antipasti
Telecí tatarák s uzeným créme fraîche, žloutek 63 °C, grissini a kaviár
Veal tartare with smoked créme fraîche, egg yolk 63 ° C, grissini and caviar
435 Kč
Předkrm / Antipasti
Bruschetta s uzeným lososem, pažitkovou majonézou, nakládaným květákem a kaviár
Bruschetta with smoked salmon, chive mayonnaise, pickled cauliflower and caviar
325 Kč
Hlavní chod / Secondi
Treska se spáleným pórkem, teplým bramborovým salátem, prosecco velouté a kaviár
Cod with burnt leek, warm potato salad, prosecco velouté and caviar
675 Kč
***
K menu doporučujeme párování s Champagne třeba rovnou lahev
GONET MEDEVILLE - Champagne Tradition 1er Cru Brut / 0,75 l
1890 Kč
Kaviár, moderní superpotravina nejvyšší kvality, která potěší i ty nejnáročnější gurmány. Těšte se na symfonii chutí u stolu. V bistrech La Bottega začněte luxusní snídaní s kaviárem, vyberte si z předkrm, pastu, risotto, či některý z hlavních chodů. V restauracích Aromi a La Finestra in Cucina jsme pro vás připravili celé kaviárové menu, od předkrmu až po dezert. A Champagne poteče proudem.
Během celé akce od 18. 6. do 27. 6. 2021 si můžete kaviár z ekologicky udržitelného chovu zakoupit také domů.