jarní menu

Z předkrmů vám doporučíme hovězí tatarák s marinovanou zeleninou, majonézou z hrášku a bramborovým chipsem či rozebranou panzanellu s grilovanými sardinkami, salsou verde, marinovanými okurkami. Chléb na panzanellu děláme v X – oven a díky tomu je hezky cítit kouřem, je to velmi příjemná kombinace chutí.

I kategorie pasty a risotta prošla celkovou proměnou, ochutnejte ravioli plněné ricottou s omáčkou z mušlí a concasse z rajčat a risotto se zeleným chřestem, treskou a mořskými řasami s opravdu intenzivní chutí chřestu. Další novinkou jsou fusilli s šťavnatým králičím ragú, oreganem a králičími játry.

A přejděme k hlavním chodům, jeden je lepší než druhý a ani sám šéfkuchař nemohl vybrat jeden, který byste měli zkusit. Zveme vás proto na všechny. Grilované jarní baby kuřátko s pórkovým pyré, artyčoky, liškami a libečkovou solí i pečená telecí líčka s novými bramborami, lardem, řeřichou a marinovanými cibulkami s pomerančovou kůrou a sečuánským pepřem.

A dejte si také filé ze sumečka připravené v sous vide, s jogurtem, chřestem, koprovým olejem a ředkví daikon a grilovanou chobotnici s fregolou, mizunou, žlutým melounem, ředkví a omáčkou z řeřichy potočnice. 

Těšíme se na vás!