Linka poprvé součástí Grand Restaurant Festivalu

10. leden 2017

Letos otevřená La Bottega Linka bude jedním z mála vybraných podniků, které se zúčastní již osmého ročníku Grand Restaurant Festivalu. Jeho tváří je známý food kritik Pavel Mauer a přinese to nejlepší, co současná gastronomie v Česku může nabídnout. 91 restaurací, 36měst, 14 krajů. To jsou fakta, ale pokud toužíte po konkrétnějších zážitku a zároveň chcete udělat radost svým blízkým, dopřejte si společně unikátní zvýhodněnou degustaci. Vybrat si můžete ze tří základních "balíčků" a užít si např. až tříchodovou večeři, doplněnou sklenkou pečlivě vybraného italského vína.

Lukáš Sedláček, mladý a nadějný šéfkuchař Linky, uvádí tři jídla, na která se můžete těšit tuto zimu v rámci Grand Restaurant Festivalu. Motto “Baroko na talíři“ bude provázet celou akci, která proběhne v celé ČR od 15. 1. - 28. 2. 2017.

Topinamburová polévka, lanýž, konfitovaná kachna

Lasagne Vincisgrassi

Libovolný výběr dezertu od našeho cukráře Daniele Combi


Fattoria San Lorenzo, Il Casolare Bianco 2015 
Fattoria San Lorenzo, Il Casolare Rosso 2015

A jelikož našim zákazníkům rádi děláme radost a prožitek z dobrého jídla je u nás na první místě, připravili jsme v rámci Grand Restaurant Festivalu 2017 soutěž o kurz vaření! Autor nejhezčí fotky jídla z menu La Bottega Linka vyhraje kurz dle svého výběru ve škole vaření Riccarda Lucqueho Laboratorio. Stačí fotku na instagramu opatřit hashtagem #labottega, #tapravaitalie a #grflabottega a označit na ní účet @la_bottega_bistro a pak už si jen držet palce a doufat ve výhru!

Svůj balíček a místo si můžete již nyní zarezervovat skrz tento odkaz