Novinky v menu

Jako předkrm vám nabídneme Acqua di pecorino, pro jehož přípravu používáme mladé pecorino primo sale, s restovaným brzlíkem a mangoldem.

Novinkou mezi pastou jsou tortellini plněné masem z humra a artyčoky, vše podáváme s výrazným vývarem z korýšů, černým kaviárem a mořskou levandulí, která dodává slanost a křupavost.

Co na nás v novém menu hodně příjemně připravilo je kedlubnové risotto, které vaříme ve freshi z kedlubny, nahoru přijde hrášek, pastrami z hovězího srdce a petrželový olej.  

Klasická italská pasta, jejíž základem jsou čerstvá kvalitní rajčata, to jsou paccheri s pečenými rajčaty, zázvorem a pěnou ze sýru stracciatella. Chod, který uspokojí všechny i vegetariány.

Hovězí žebro dělané přes noc s cibulí, balsamicem, červeným vínem a uzeným pepřem, doděláváme v x-oven. Servírujeme jej s omáčkou z uzeného pepře, carpacciem z hříbků a avokádem, marinovanými liškami a cibulovým prachem.

Kachní prso s omáčkou z kachního jusu, sečuánského pepře s pomerančovým juicem a kapkou Metaxy. Podáváme jej s mladou karotkou a tekutou bruschettou. A co je tekutá bruschetta? Chleba upečeme hodně dotmava, přidáme do něj olivový olej, konfitovaný česnek a sušená rajčata.

Pstruh s bernskou omáčkou, hráškem a květákový flan, tak k tomuto chodu bychom vám řekli jediné, že rybu v tak krásném provedení si nemůžete nechat ujít.