NOVINKY

CZECH MUSSEL WEEK

Oblíbený Czech Mussel Week se blíží. Ve dnech 25. 9. - 1.10. 2023 se můžete těšit na speciality ze slávek v porci 1+ 1 zdarma. Připravte se na skvostnou chuť moře, která vás přenese přímo na pláž a prodlužte si léto, jak jen to jde.

NOVINKY V MENU

Šéfkuchař Lukáš Sedláček obměnil menu La Bottega Linka a zve vás na spoustu novinek. Ačkoliv jsme si mysleli, že nás zase tolik nemůže překvapit, tak překvapil. A co by z nového menu vyzdvihl? Rozhodně by vás pozval na hlavní chod - hovězí žebro, které nádherně voní uzeným pepřem a x-oven. Jste-li milovníky seafoodu, pak vám nabídneme tortellini plněné jemným masem z čerstvého humra s artyčoky.

JARNÍ MENU

V kuchyni šéfkuchaře Lukáše Sedláčka zavládlo jaro. Pojďte se s námi podívat pod ruce našemu kuchařskému týmu, jak se v kuchyni La Bottega Linka zrodily nové chody plné chuti, mladé zeleniny, svěžesti a vůně po jarních bylinkách. Nové menu je nápadité, baví nás jeho rozmanitost, každý chod je jiný a věříme, že si ho užijete.

ZIMNÍ MENU

Zimní menu přináší už na první pohled velmi zajímavé chody. Důležitou roli sehrál opět aspekt sezónnosti. Mezi novinkami se objevily i lehce netradiční kombinace, možná byste je nedali dohromady, ale právě ty fungují skvěle. Osobně pro nás byla skladba chodů velmi příjemným překvapením.

PODZIMNÍ MENU

Lukáš Sedláček, šéfkuchař La Bottega Linka se svým týmem spustil nové podzimní menu.  Musíme říct, že už od jeho tastingu jej máme živě v paměti. Každý chod měl to svoje a byl chuťově vyvážený, dotažený až do posledního detailu. Velmi rádi bychom vám dali tip na jeden nejlepší chod z menu, ale musíme říct, že ať ochutnáte kterýkoliv, nebudete zklamáni ba naopak. Pojďme si jej postupně představit. 

NOVINKY V MENU

Proč byste se k nám měli těšit? Protože jsme pro vás připravili hned několik novinek na menu, kvůli kterým se vyplatí vážit cestu do La Bottega Linka. Je to tak.

OSLADÍME VÁM LÉTO!

Máme pro vás sladké zprávy. Světlo naší vitríny spatřily nové svěží dezerty. Na jaké novinky se můžete těšit ve všech našich La Bottega bistrech vám prozradíme právě teď.

5 DŮVODŮ, PROČ JE NÁŠ CHLÉB NUMERO UNO!

Upeč třeba chleba... To se možná snadno zpívá, ale upéct opravdu dobrý chleba je stále velký um. Naši zruční pekaři to ale zvládají na jedničku, a to z několika následujících důvodů.

Svěží chutě nového menu

Jarní vítr zavál i do naší kuchyně a s radostí tak představujeme naše nové menu. Hlavní roli v něm hrají jarní ingredience a samozřejmě naše oblíbená trouba X-oven.

5 důvodů, proč zajít do Bottegy na velikonoční menu

Je to jasné, jaro se hlásí! A s ním i první jarní suroviny a důležité svátky - Velikonoce. Jako Italové jim věnujeme patřičnou pozornost a v každé z naší Botteg tak na vás čeká speciální velikonoční menu. Proč na něj zajít? No, pár důvodů máme!

Valentýnská romantika v Lince

Láska prochází žaludkem, říká se. A my musíme jedině souhlasit. Ve dvou totiž chutná lépe a láska k dobrému jídlu spojuje. Přijďte se o tom přesvědčit a ochutnat naše speciální valentýnské menu.

Za vysvědčení rozdáváme kulatou odměnu

Dneska nastal poslední den školní roku a zítra si do škol přijdou žáci a studenti pouze pro vysvědčení. Než se rozutečou směr prázdniny, letní dobrodružství a nové zážitky, připravili jsme pro ně ve všech bistrech La Bottega a bistru restaurace Aromi překvapení.

Představujeme Mlsnou kávu

Spojujeme dvě vášně do jedné neodolatelné nabídky. Pro všechny, kteří si užívají vůni čerstvého espressa a chuť sladkých italských dezertů přinášíme nově Mlsnou kávu neboli Caffè Goloso.

Pikantně - sladký Valentýn

Valentýn bude tento rok sladce pikantní. Proč? Jako speciální valentýnský dezert vás čeká Pikantní čokoládové srdce, jedinečný dezert od našeho italského šéfcukráře, Daniele Combi a jeho týmu. Sladkost a pikantnost v jednom, přesně taková kombinace, jakou má láska být.

Linka poprvé součástí Grand Restaurant Festivalu

Italské bistro La Bottega Linka ve výběru food kritika Pavla Mauera a Grand Restaurant Festivalu 2017.

Poslední den roku 2016 v Lince

Oslavte Silvestr tento rok v La Bottega Linka s vybranými pokrmy italské kuchyně.

Vánoční menu v La Bottega Linka

Letošní vánoční menu šéfkuchaře Lukáše Sedláčka obsahuje čtyři chody a je korunováno sezónním dezertem. Přijďte si vychutnat sváteční večer s dobrým jídlem a výtečnými víny.

Black Friday v La Bottega Linka